Counterparts Theatre Company

>
 
 Standish de Vries: Acteur, zanger, theatermaker en danser (1971)Standish de Vries volgde de acteursopleiding aan het Dordt College, Theatre of Arts in de Verenigde Staten.
Na zijn afstuderen bekwaamde hij zich ook als zanger en danser. In 1996 was hij betrokken bij de oprichting van Counterparts Theatre Company en sindsdien vertolkte hij voor het gezelschap diverse rollen in muziektheaterproducties, gaf workshops en maakte choreografieën.
Daarnaast werkte Standish mee aan verschillende muziek, theater en dansproducties waaronder Orpheus van Muziekcentrum Vredenburg, waarin hij de titelrol vertolkte, danste hij bij Colors Amsterdam Dance Theatre, en tijdens De Parade bij Shusaku Bodytorium.
Hij werkte mee aan producties van de Nederlandse Opera en M-Lab. Hij speelde in diverse Nederlandse televisieproducties en toerde als zanger met Gospelgroep C.T.I. over de hele wereld. In april en mei van dit jaar vertolkte hij de rol van Hector in de nieuwe operaproductie Les Troyens van de Nederlandse Opera onder leiding van Pierre Audi.

  Copyright 2010 Counterparts